Musela jsem se nadechnout...tohle je silné.
12.06.2024 16:07:33 | cappuccinogirl
Za hloubku, význam a sílu
Vašeho komentáře
s potěšením děkuji.
a Ruku líbám...
Však varování přidám:
Na dechového záchranáře
zatím pouze trénuji.
13.06.2024 11:03:38 | Tom4594
Tykej, please:-)
Vykání... je to hrůza, když vezmu, kolik mi je, ale těžko se mi na něj zvyká... od dětí jsme ty a ty... a já to mám zažitý:-)))
Tak jestli by to nevadilo...
14.06.2024 14:27:26 | cappuccinogirl
Také to tak cítím. - Tykání.
Jen mi chvilku trvá, než se chytím.
Mám radost a zářím jako Vánoce.
Což je zvláštní, ale dobré znamení.
Tykání je pro mně víc osobní.
I když vykání může mít stejně blízké důvody.
To má asi každý u každého jinak...
Víc Ti snad časem osvětlím.
Ahoj, Tomáš.
14.06.2024 21:22:03 | Tom4594