Anotace: (Jedna starší předělávka, ale nejsem si úplně jistej...)
Přál bych si
vrátit minulost polibky
oživit tlukot srdce
ústy roztančit vzpomínky
bláznivě prožívat přítomnost
sám sobě být prorokem
a z polibků věštit budoucnost
den za dnem
rok za rokem
v polibcích rozpouštět
pochybnost
.."z polibků věštit budoucnost"
krásná vize profese věštce epitelů
a řeknu ještě ti: že každá pochybnost
jest pohonem k moudrosti myslitelů :)*
09.09.2024 13:12:19 | šuměnka
V čem si nejsi jist???:-)*
12.06.2024 19:37:26 | cappuccinogirl
Nejsem úplně spokojený s touto předělávkou. Ještě se to asi pokusím vyladit.
12.06.2024 21:08:16 | Jiří I.Zahradník