V ruce šálek horkého ccina držím,
pomalými doušky ho upíjím
Cítím, jak mi do krku stéká,
hezky si ho vychutnám
Na jazyku se mi jeho chuť odráží,
v duši klid a teplo se rozvíjí
V mysli vzpomínky na chvíle drahé,
mi zpřijemňuji chvíle krátké
Při jeho pití se mi jako film přehrají,
jako bumerang se nečekaně vrací
S úsměvem na tváři si uvědomím,
jak krásné a důležité ty okamžiky byly
Zpět do minulosti se ohlížím,
v srdci se mi dávný cit rozsvítí
S tichým dojetím si uvědomím,
že mi ty chvíle navždy patří
Poslední lok ccina dopíjím,
jeho chuť celým tělem vnímám
Jeho teplo mě příjemně zahřeje,
po jeho vypití ve mně klid a mír zanechá
Taky mám ráda vůni i chuť ccina:-) I to hřejivý teplo:-)*
12.06.2024 19:38:50 | cappuccinogirl
je to příjemný pocit, když ta chuť a vůně mě obklopí, pak se i nějaké hezké a příjemné vzpomínky vynoří:-)
13.06.2024 19:03:38 | Misha