Poslední případ doktorky Mouseové
Anotace: „...a co hvězdářův pes?“
„dálavo
dálavo za soumraku
proč lampy
křísí svoje těla
je tady snad láska
co si mě odvést chtěla
osvobodit od smutku?
zurčivý potoku
ruko vodstva
je tady snad básnířka
tvou lesklou silnicí?“
že detektivem cloumá srdce
a na řetízku kotva
sem a tam
tam a sem
a to jsou mí kolegové
četníci
vskutku a již mě čeká cela
hvězda?
sotva
přidělili mi psychologa
doktorka Mouseová
vypadá na štěkot německy
snad to dělá
uniforma
svátečně se dívá na pecky
…
kdo vás tak zřídil pane ...?
život a na jméně nezáleží
překvapeně odpovídám soucitné dámě
jak by mi slušel obojek pro pejsky
Přečteno 107x
Tipy 16
Poslední tipující: jort1, martinaV, Fialový metal, Psavec, Anfádis, IronDodo, mkinka, Ophelia81, cappuccinogirl, enigman, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)