Vyznání
Láska je údělem.
Naplní se klid pokojem
a samota není.
Do nebe se dívám.
Miluji Tě,
ale možná to je jen snění.
Líbám Tvé ruce
a průniky našich srdcí.
V emoci i v žáru
jsme jedním tělem
v barvě palety.
Co nás dělí ?
V kruhu,
v testu roků
víme oba spolu
každičkou nedořečenou
i uniklou větu.
Budeme číst dál naši knihu?
Nebo je to tajemství,
co má být zapečetěno.
Setrvej v lávě přívlastků
a nezapomeň na lásku.
Třeba někdy
poštěstí se slyšet Tvou hlásku.
Miluji tě,
Ty muži z obrázků.
Přečteno 174x
Tipy 29
Poslední tipující: Misha, Jan Kacíř, jort1, Pablo Kral, Ondra, martinaV, enigman, Fialový metal, Ophelia81, Psavec, ...
Komentáře (10)
Komentujících (5)