Prstem píšu do písku
Číslice a písmena
Tajná forma zápisků
Zdát se může zmatená
Je jich taková škoda
Vítr je hned rozmetá
Nebo voda zaleje
Vytratí se do světa
Než se člověk naděje
A ty se nedovíš...
Tajnou formu zápisků,
ať se k nim včas dostanu,
my všeci...
lepší psát, než do písku,
do čerstvého betonu,
přeci:-)
Pěkná;-)
13.06.2024 23:10:13 | Žluťák