Spěchej

Spěchej

V krajce vejdeš do ložnice.
Rozum odhodíš do krabice,
aby jsi mohla myslet více.
Na mé tělo myslet více.

Spěchej!
Krabici kopni pod postel.
Pod našimi těly kroutí se,
k milování stvořená matrace.

Novou láskou vzdychám,
zatím jen lehce.
Řekni! Rozhoří se?
Doufám.
Autor CyberDragon, 14.06.2024
Přečteno 53x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí