Spadni Slunce

Spadni Slunce

 

Spadni Slunce, spadni za obzor,

vždyť  i ty musíš někdy spát.

Nabrat sílu   jako ta Láska

a vrátit se  silnější.

 

Spadni Slunce, spadni do dálky,

i na druhé straně světa sviť.

Život musí mít světlo, tak tmu,

aby vše bylo   akorát.

 

Už spadni Slunce, už jen spadni.

Nech si něco krásného zdát.

Pošli dálnopis  ze svých cest,

ať hřejivou vzpomínku mám

 

...s tebou v náručí    usínám...

 

Autor Penemue, 14.06.2024
Přečteno 184x
Tipy 8
Poslední tipující: Žluťák, Jiří I.Zahradník, Psavec, cappuccinogirl, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí