Oheň a voda
Oheň a voda
()
Prší a mraky nespí…
Pláčou.
Pláčou,
protože jsi nepřišla.
Měsíc zhasl.
Vlastně svítí
a není vidět,
jak se cítí.
Taky hasnu,
vlastně hořím.
Hořím smutkem,
samotou, co tíží.
Na mém těle,
na mých snech.
Chladná voda
místo Tebe.
Chladná voda…
Padá shora,
padá z nebe.
Přečteno 134x
Tipy 11
Poslední tipující: Loveless, jort1, Jiří I.Zahradník, cappuccinogirl, Kan, Psavec, Sonador, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (2)