Až budeš sama
já povím Ti kdo jsem.
Jsem vánek hebký
co vklouzl k tobě do pokoje.
Jsem tvůj sen ranní
co opustí tě za svítání.
Jsem malá muška zlatá v síti
co snadno se do něžné pavučiny chytí.
Jsem ranní káva v hrníčku tvém růžovém
při snídani lehké se sladkou mramorovou bábovkou.
Jsem večerní rudá lampička nad tvou pohovkou
když čteš svou milou knížku.
Jsem tvá hořká čokoláda
kterou máš každé odpoledne ráda.
Jsem tvé chtění
co v mysli tvé se ustavičně mění.
Jsem tvé všechno i nic
tvůj polibek když nastavuješ líc.
Jsem báseň sladká jako lesní med
a tvá láska kterou musíš míti hned.
To jsem já, jen tvůj
tak prosím jen při mě stůj.