Okvětní lístky růží

Okvětní lístky růží

Vím, že bychom neměli,
ale tuze ti to sluší!
U nohou máš rudou růži,
kterou jsem ti dal.

Dnes večer,
něha putuje nám v žilách.
Nebudu se motat v hrách.
Můžu si přivonět?

Trochu se stydím,
ale voní krásně,
tak jako tvé rty.
A proto nyní servíruji
rudé okvětní lístky,
K tvému srdci.
Autor CyberDragon, 15.06.2024
Přečteno 55x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Růže a láska je krásná symbolika.

15.06.2024 08:09:52 | mkinka

:)

15.06.2024 09:58:10 | CyberDragon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí