- co by jsi si přála -

- co by jsi si přála -

- co by sis přála -

 

co by sis přála
lásko moje

držíme se za ruce
jdeme ulicí

a mě by zajímalo co by jsi si přála
nejvíce tebe srdce hřející

růži snad nebo radši kopretinu?
ruži ta kráná je, ale trny má

kopretina, na ní si můžeš lístky vytrhat


...
Spisovatel AKras

Autor Akras, 15.06.2024
Přečteno 86x
Tipy 4
Poslední tipující: Žluťák, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Akras, kamaráde, změň to -jsi si- na -sis- a bude to paráda;-)

16.06.2024 08:31:38 | Žluťák

Milé.

15.06.2024 16:10:29 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí