Vzestup lásky

Vzestup lásky

Anotace: ...

Smutek se v mé duši zmítá,

jako silná bouře zuří

Radost ho však poráží,

láska ke mně přichází

 

Už nechci být smutkem zahlcena,

je načase být opět šťastná

Do mého života se láska a radost vrátila,

znovu do něj tiše vkročila

 

Ze srdce se mi bolest ztrácí,

do neznáma odchází

Smutku i bolesti dávám sbohem poslední,

snad se nikdy nevrátí

 

Cítím, jak mě temnota opouští,

v mé duši ji světlo nahradí

V srdci nyní naděje kvete,

jako jasná zář ve tmě svítí

 

Lásku a radost dál šíří,

do světa nese jejich poselství

Štěstí a klid každého z nás zahrne,

v duši jejich naděje zazáří

Autor Misha, 15.06.2024
Přečteno 56x
Tipy 4
Poslední tipující: Žluťák, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí