Pod vodou
Její tajemnou něhu,
v roztátém sněhu,
vidím sedět na břehu.
Je jasné že,
ona účastní se průběhu,
dějící se na obloze.
Tam vrány létají divoce,
nad rudými mraky,
tvoří milostné vzorce,
aby mě nalákaly pod vodu,
kde oslabí mou svobodu.
A teď mě tam má,
omotaného kolem prstu.
Utopím se rád - ksakru!
Nechte si záchranou vestu.
Rozkážu v klidném gestu.
Řeka z lásky stvořená,
našimi těly protéká,
do plic se mi dostala,
dýchám ji zhluboka.
V lásce utopíš mě ráda?
Doufám.
Přečteno 92x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)