neděle doteků
proč mi dáváš šaty přes oči
a nevěříš
když slíbím
nepodívat se
ať neskončí
sen že tebe smím jenom když cítím
a šeptáš
vzbuď se hvězdáři
tomu ztracenému
*
tělu
asi někdy vstávám jako unavený amor
krátce v novoluní
láska chytá něžný amok
přiblížit se nechce na skok
koukám co si píše
jeden smutek
po něm mi sex
raději je tiše
pulec v lesní tůni
dotekový svůdník
?
a já jdu spát do a-moll
nedělní koncert vážné hudby slyší
jak můj rozestlaný hrudník
potápím se plavu volám tichá haló
bez ozvěny
ani alou!
potmě i po poledni
nenajdeš mě cestou ve snu
a mlčky žehlíš
sotva po snídani
svou kratičkou sukni
ze slov
a když se z jitra ptám
básnířko
copak se ti zdálo?
dáš mi žábu za tričko
že v rybníku to vzplálo
Přečteno 134x
Tipy 15
Poslední tipující: Kan, zase já, Psavec, Ophelia81, cappuccinogirl, Matahaja, Frr, Emani, jort1, mkinka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)