Anotace: ( pro kamarádku )
Na křídlech Pegasů
když píšu ti báseň
... na křídlech
pekelných andělů
když toužím se dotknout
a probudit v tobě vášeň
s křídly bláznů
když ...
jsem na vážkách
když dotýkám se hladiny
tvých očí
křídly vážek
a z doteků našich rtů
na rozloučenou
zůstává jen
přátelský vlažný vánek
nádherně rozkřídlená
jsou slova poskládaná
nádherná asi to žena
jak v nocích, tak i zrána
09.09.2024 09:42:18 | šuměnka
Krásně posmutnělá, Jirko. Umíš, umíš...
16.06.2024 13:52:28 | Anfádis
Posmutnělou, posmutnělou tu já mám nejradši.:)) Díky Vlaďko. Pravopis dobrý?
16.06.2024 14:02:49 | Jiří I.Zahradník
...a tohle je moc krásný, a ať je to pro tu, nebo tamtu...mně to s dovolením pohladilo, bo já jsem si tuhle ručku přitáhla...fakt jsem potřebovala:-)*
16.06.2024 13:21:39 | cappuccinogirl