Souhvězdí pih
Ještě neznám všechna
souhvězdí pih na tvých zádech,
ještě jsou místa,
která skrýváš,
má milá,
bezejmenná lásko...
Ještě je místo,
kde vlasy voní,
kde v noci říhá
sto černejch koní...
Ještě jsou cesty,
pěšinky za městy,
kde večer svítí
jen němé hvězdy,
na tvoje copánky...
Ještě jsou ústa
od borůvek,
která tě políbí...
a zašeptají
pár roztomilých
slůvek,
co se ti tak líbí...
Přečteno 682x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
Komentáře (4)
Komentujících (4)