Jiskřící láska mezi dvěma srdci

Jiskřící láska mezi dvěma srdci

Anotace: ...

Do života mi Tě osud přivál,

naše cesty nám zkřížil

Společné kroky nás naplňují,

láska nám srdce zahřívá

 

Naše spojené duše nám směr dávají,

jen ony ví, jaký cíl mají a kam směřují

V našich srdcích jasný plamen vzplanul,

silně se v nás rozhořel

 

Plamen lásky jasně v noci svítí,

až do hloubi duše nás rozehřál

V nás silný cit probouzí,

který se utlumit nesmí

 

Naše srdce jedno tajemství skrývají,

vzájemné spojení nezvratně zahojí

Okamžikem, kdy se pohledy setkají,

v nás melodie zazní, která nám duše hřeje

 

Mezi námi se jiskřící láska stvoří,

v tomto okamžiku se naše srdce spojí

Pocity plné touhy a žáru nás obestírají,

v nás se síla probouzí, která nikdy nezanikne

Autor Misha, 16.06.2024
Přečteno 62x
Tipy 7
Poslední tipující: Anezka.M, Frr, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krása :)

16.06.2024 22:06:55 | Anezka.M

Děkuji ti moc za komentář i zastavení, vážím si toho a jsem ráda, že se líbí:-)

17.06.2024 21:30:30 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí