fajn napsáno, pamatuji ty doby kdy jsem si jen mohla s někým psát, i to napětí, když mi přišel dopis, co v něm bude...
18.06.2024 14:39:07 | Aramgad
Vždycky se najde cesta, jak říct, že..."máš rád/a".
Moc hezká, Mkinko.
17.06.2024 12:56:12 | cappuccinogirl
Tahle krokodýlí kráska, to se musí uznat a pochválit, si umí zdárně poradit. Její odvaha a láska se starostmi nevyprchá. Vám všem, koho potká a má ráda, kryje záda. Vždyť na co vana, když je sprcha?
17.06.2024 08:58:10 | Tom4594