Anotace: Nevím koho maloval, nevím kdy příběh skončil...možná v jejím zoufalém gestu:o)
Kdo o lásce by chtěl kázat,
ví, že srdce nelze smazat,
láska city nekáže,
pouze rozum vymaže.
10.07.2007 20:53:00 | zzlatý
Mně se to tak prostě líbí víc... si zvyknete... ještě jsem uvažovala o tom, jestli to mám rozdělit... ale nakonec jsem si řekla, že to nebudu zase až tolik komplikovat...
06.04.2007 18:55:00 | prostějanek