Spojeni láskou

Spojeni láskou

Anotace: ...

Květy lásky v srdci rozkvétají,

v mém těle se touha rozhoří

Vášeň se k životu probouzí,

nic už nám nebrání k jejímu se oddaní

 

Plně se nám životem prolíná,

láska nás ve svém objetí hřeje

V srdci našem plamen vře,

spojeni navěky jako moře a písek

 

Osudem jsme byly dohromady svedeni,

jako dvě těla a jedno srdce jsme propojeni

Náš příběh nikdy neskončí,

ale nová kniha lásky se píše

 

Z mého života však nezmizí,

ale pomalu se zpět navrací

Jako stín vedle mě stále kráčí,

láska nás spojila a nikdy nás nerozdělí

 

V jejím objetí klid nacházím,

plamen lásky v srdci mi plápolá

Věrnost a oddanost Ti přísahám,

jako duše s tělem navěky spojeni

Autor Misha, 17.06.2024
Přečteno 181x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel