úterní aftertime
po čase
a ozvalo se
brm brm … brm brm
kdesi za křižovatkou
motorkář zařadil
a odvážel si momenty našich životů
…
tak jste to předal sousede
jak předáváme živé věci dál
a my živí se živí ze života nedostaneme
je to dobře nebo špatně?
zapomenout
být zapomenut
odejít z trvání našich dní
odnaučím se lpět na včerejšcích
bolí to
*
víš hvězdáři
když sousedovi zemřela manželka
za humny
v domově s pečovatelskou službou
po čase …
nač mávat z útesů sluncí do fotografií lásek
plakat do knih
když neuslyšíme to brm brm srdce
Přečteno 79x
Tipy 12
Poslední tipující: Anfádis, jort1, Bufik, cappuccinogirl, Ophelia81, Frr, zase já, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)