V obilném lánu

V obilném lánu

Anotace: odevzdání...

Oddaní klasům, těm zlatým klasům

s rukou ve tvé dlani zcela nazí

s lehkou myslí, tak lehkou jako pírko ptačí

my vznášíme se od svítání

v obilném lánu odevzdání.

 

Hledíme vzhůru k nebesům

tam vzhůru lehce píseň zní.

My oddáni svým sladkým snům

obtěžkáni láskou srdcí svých těch letních dní

s větrem teploučkým jak lístky jabloní

čekáme na zázrak, na zázrak stvoření.

 

Stvoření dvou duší

odevzdaných tobě, můj milý Bože

do náruče lásky.

 

Oddaní jen sami sobě

hledíme ke Tvým nebesům

a mlčíme.

 

Mlčíme v laskavém tichu

písně všemocné Boží lásky.

 

Tam v obilném lánu odevzdání...

Autor Paulín, 18.06.2024
Přečteno 60x
Tipy 15
Poslední tipující: enigman, Frr, Tomcat, Bufik, Fialový metal, Ondra, Psavec, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I mlčet se musí umět, a v obilném lánu, to by byla nádhera.

21.06.2024 22:01:41 | Paulín

oddaní kláskem...

19.06.2024 20:18:47 | enigman

Chvíle štěstí, kdy k pocitu, že máš vše, co chceš, ti stačí tak "málo":-)*

18.06.2024 23:09:32 | cappuccinogirl

Nádhera prostě.

18.06.2024 22:59:33 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí