Kategorie láska je na místě.
Ty emoce co dokáže plodit jsou hodně pestré:-)
Pěkný večer, kamaráde!
19.06.2024 21:37:39 | Žluťák
Posílám virtuálně obejmutí, báseň emocionálně obrazná a plná skutečných lastur životních nástrah, velmistr metafory v tobě mluví z peřejí upřímného srdce i citlivé pro obsah.
19.06.2024 11:14:55 | mkinka