The King

The King

Anotace: .... romantizuju se.

 


Jednou mi ujede vlak
a ty v něm nebudeš sedět sám.
Budeš se na mě dívat s výrazem, já ti to říkal..

 


Jednou to prohraju na celý čáře.
Budu s Tebou chtít napořád snídat.
Vařit Ti večeři.
A nebudu se za to stydět.

 


Odškratala jsem celý seznam.
Splňuješ to všechno.
Úder štěstí.
Vyhrála jsem jackpot.

 


Jedna malá vada na kráse.
Odjedeš někam daleko.
To až se slova opotřebují
a sperma na mých rtech zhořkne.

 


Jsou dvě dějové linie.
V jedné mi nasloucháš.
V té druhé mě šíleně chceš
Jsi moje překrásná láska?
Nebo můj milenec?

 


Něco, co jsem nikdy nechtěla,
teď vzala bych s povděkem.

 


S Tebou jako mým člověkem.

 

 

 

Autor Loveless, 19.06.2024
Přečteno 83x
Tipy 23
Poslední tipující: IronDodo, Bufik, Marťas9, Sonador, Žluťák, Tomcat, Svensen, Emani, enigman, cappuccinogirl, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vlaky často ujíždí...

19.06.2024 19:23:30 | enigman

nekonečná alternace

19.06.2024 13:29:48 | jort1

Alternace? Jak to myslíš... Rýmy šprýmy..

19.06.2024 15:56:48 | Loveless

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí