Trochu lásky

Trochu lásky

Anotace: -

Trochu lásky

1

Láska tvorí
nedostupné hory
diaľavy
rýchle popravy.
Páľavy, horúčky
pri nej sme maličký.

2

Sladká je
veľmi rýchlo dospeje
príbehy rozpovie
pre ráno rosou je
vodou je pre smäd
včelou je pre med.

3

Rozmiestni
svoje sny,
na klbko ich namotaj
a tíško ma bobozkaj.
A vzletíš v páperí
dáš mi bozk na pery.

4

Vlasov pramienok
podpáli plamienok
si slovo z veršíka
si krásna muzika
si sladká
píšem do riadka.

5

Pre slnko žiarou si,
o teplo srdce mi prosí
si prach cieľa
si ruka pre priateľa.
Do dlane kreslím ti , zasvieť tu
na vetu:

Mám ťa rád.

 

 

Autor IronDodo, 20.06.2024
Přečteno 221x
Tipy 26
Poslední tipující: Tom4594, Jordliana, Marťas9, Frr, Kan, Bufik, cappuccinogirl, RadekČ, zase já, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pěkné, všechny...

20.06.2024 12:28:02 | Žluťák

líbí

jedině tíško

20.06.2024 09:37:55 | jort1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí