Nebesa
Potůček štědrosti nebo lásky
Společně snít, léty získané vrásky
Krajinou létat tam a zpět
Získat opojný ptáků zpěv
Tůňka řasami zcela pokryta
Krajina mizící v dáli
Života a smrti státi se králi
Ležím teď vedle tebe lásko
Z nebes padá na mě tvůj jas
Cítím vůni tvého šatu
Ve smrti i lásce jsme spolu spjati
Teď u hrobu všichni dojati
Loučím se s tebou pohledem známým
Stávám se jednotkou i méně vyrovnaným.
Přečteno 102x
Tipy 9
Poslední tipující: Marťas9, Bufik, Tomcat, zase já, Psavec, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)