Vlny na tvém těle

Vlny na tvém těle

Vrány pějí z rána,
melodie známá.
Po telefonu zašátrám rukama.

Sleduji dnešní horoskop,
říká, že dnes vlny krásně,
na tvém těle skládají básně.

Dále zmiňují stetoskop,
asi, abys vyposlechla,
vzdychy mého srdce.

Řeknu již bděle:
Chci být taky básníkem!

Protože pak...
bych na tvém těle,
skladal básně,
o našem světě.
Autor CyberDragon, 21.06.2024
Přečteno 97x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Kan, Tomcat, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pěkné a milé.

21.06.2024 08:26:31 | mkinka

líbí

Děkuji:)

21.06.2024 12:55:38 | CyberDragon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí