skácený život
vrávorám ulicí nemocen z horka
není tu jediná láska
či holka
a básnířka?
proč nemá ráda hvězdáře?
...
uvařen rozpečen * myšlenky dřevaře
pila v nich burácí
piliny do tváře
sypou se z krutého nebe …
ještě Boha
a dívám se do země
jak pravé poledne
nikdo mi nezvedne
Přečteno 91x
Tipy 22
Poslední tipující: Fialový metal, jort1, RadekČ, Marťas9, Emani, Sonador, Ophelia81, Kan, IronDodo, Marten, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)