proCIT

proCIT

Pro tvůj hezky cit tak je mi krásným dychchytit.
Nikdy nemůžeme nic vlastnit, snad jen možnost vstát a ŽÍT
Nebýt jen loutkou s provázky,
ba srdcem, dávajícím druhým krásné lásky.
Tak jako leknínu, ježkovi
nebo třeba času letnimu,
mangu,
tak i pinokiovi slyším v dáli z Tvého hlasu.
Počkám si klidně i na zimu.
A pak zas.
Tvá moudrá slova,
v tvém něžném znění,
jsou vzácnými mi.
Uchovám ve věčný čas.
Děkuji živote za možnost sebe obnovení.
Autor zde.neck, 21.06.2024
Přečteno 87x
Tipy 6
Poslední tipující: NastyinyObjetí, Psavec, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Potěšil jsi.

21.06.2024 13:29:38 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí