Anotace: Rychlovka... Nevím proč, ale jinak psát neumím, musím vás zklamat... Bohužel...
jeee.......tak ta je krasna....ale smutna...:(....a vube cnevadi ze je to rychlovka..alepson jsou tam vice vyjadreny pocity...podle me, prava basen;)
skvela...100%;)
08.04.2007 14:49:00 | embryo v hlave
No tak piš rychlovky, no, nikde není napsáno, že nejlepší je to, nad čím tvrdneš dvě hodiny. Naopak. Mě se to líbí a vidím, že nejsem sama :-)
P.S. Pěkně koukat můžeš, ale něco použitelnýho tím ze mě asi nedostaneš... Tvůrčí krize, no, tak to tady nebudu zamořovat ještě větším brakem a počkám až něco vyplyne samo. Obdivuju vás básníky, vy máte inspiraci pořád :-)
07.04.2007 20:53:00 | lidus
na rychlovku je to až moc promyšlený, přiznej se:) líbí se mi to, má to hlavu a patu a dokážu se s tím i ztotožnit...
06.04.2007 22:04:00 | paranoidandroid
Když jinak psát neumíš, tak ani nepiš, protože takhle je to úplní krása a jinak by to nemělo tolik do sebe, jak to má teď ... :))
06.04.2007 21:11:00 | lennerka