Pojď
Pojď milovat se bez zábran,
bez podmínek a beze studu,
nahlédnout chvíli do nebeských bran
a zahnat každodenní nudu…
i žízeň naší věčné touhy,
života aspoň zlomek pouhý
utéct do všech světových stran.
Pojď milovat se bez příkras,
všem závistivcům napsat vzkaz,
prsty tvých nohou do nebes,
že včera, zítra… dnes,
se nevyhneme něžnostem
a třeba drsně se budem
milovat znovu a zas,
když přiblíží se čas…
… pro splynutí nás …
dvou…