Barva snových rtů
Ležím s hlavou na polštáři,
slovy kolebáš mě na klidném moři.
Lahodný úsměv hraje na tváři,
mé dnešní ráno rozzáří.
Unikne mi myšlenka na tvé tělo,
zahalené v sněhově bílých šatech.
Nechám si ji pěkně dlouho,
nehodlám ji vrátit - nikomu!
Netušil jsem, jak málo stačilo
a štěstí mi za rohem smutku,
vskutku veselé zamávalo.
Prosím počkej ještě minutku!
Propůjčím si polibek na tvých rtech,
jejich barva je mou oblíbenou.
Do ucha - něžně, potichu,
věnuj mi další vzdech.
Přečteno 101x
Tipy 7
Poslední tipující: cappuccinogirl, Tomcat, Loveless, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (3)