Vesmírná láska
Malý princ svou lásku uchovává
Ve formě červené, nádherné růže
Avšak její rty, a srdce jsou ji podobné
Její oči jsou jak hvězdy v nekonečném vesmíru
Láska k ní je větší než samotný vesmír
Nedá se vyjádřit, našel jsem ji
Je to právě ona, co v mých snech létala
A vesmír věděl, že ji chci
Po dlouhém utrpení, mi dal co jsem chtěl
Nekonečné polibky a splynutí našich těl
Nám dá sílu šířit lásku do všech stran
Své srdce dám jí i naši rodině
Svůj život obětuji pro ni a pro naši budoucnost
Budu bojovat do poslední chvilky
Miluju ji a miluju vesmír
Naše láska je stejná jako vesmír
Nekonečná a nesmrtelná
A když přijde velký třesk
Hned se vrátíme k sobě
Protože naše láska uchovává větší energii
Než celý vesmír
Naše láska tvoří budoucnost
A proto lidi nemračte se a širte lásku!
Je to totiž nejmocnější zbraň
Jež překoná vše
Klíč ke všemu je právě vaše srdce
Které musíte nechat odemknout
A nechat působit energii nekonečnou