V očích prázdno máš,
jiskra života náhle zhasla
Naše dotyky už nás nerozvášní,
srdce zmrzlé dále zůstává
Tak si říkám - Mám to vzdát,
zkusit bez Tebe žít
Teď se ptám - Co když ztratím svůj klid,
za sebou nechám svou minulost
Ve hvězdách se mi nový život zrcadlí,
budoucnost se v nich odráží
Na křídlech odvahy se vznáším,
nad vším, co bylo, se mlžný závoj zvedá
Do nového začátku se s jistotou řítím,
na staré věci raději zapomínám
Nové štěstí a lásku objímám,
nikdy ji ze svého života nepustím
Mé srdce se lásce otevřelo,
naděje mi nové cesty ukázala
Poslední okamžik minulosti jsem smazala,
po nové lásce jsem zatoužila