Tóny lásky

Tóny lásky

Anotace: ...

Ve Tvé blízkosti se mi srdce rozbušilo,

asi něco tušit začalo

Najednou se láska k životu probudila,

jako oheň se rozhořela

 

Tvá přítomnost mě jako hřejivý déšť obklopuje,

láska mého srdce k Tobě putuje

Cestu si k Tvému srdci našla,

navždy v něm skryta zůstala

 

Tvá píseň mě hřeje,

v srdci mém stále hraje

Každý tón a každá nota s ním rezonuje,

hudba lásky mnohem více než jen puhá slova řekne

 

Ve Tvé melodii naději nacházím,

mé srdce opět láskou naplníš

S každým tónem se rozechvívá,

sílu do života mi posílá

 

Ve Tvé lásce se jako doma cítím,

v mém srdci své místo máš

Tvá síla mi křídla k letu dává,

v Tobě jsem své štěstí objevila

Autor Misha, 25.06.2024
Přečteno 138x
Tipy 11
Poslední tipující: Marťas9, MatyhoZmaty, Tomcat, Frr, Bufik, Paulín, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Objevit v někom štěstí je krásné.

25.06.2024 20:03:33 | mkinka

líbí

ano, je to krásný pocit a také ti ho přeji zažít...

26.06.2024 19:29:07 | Misha

líbí

Pěkné.

25.06.2024 20:03:30 | Paulín

líbí

děkuji moc za zastavení i komentář

26.06.2024 19:29:21 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel