Voníš mi
skořicí i šafránem.
Ty nocí políbená
šťastná krásná žena.
Od prahů tvých bílých dveří
já odejít chci sotva stěží.
Pro úsměv, touhu, odevzdání
mé srdce už nic nezachrání.
Chystá se léčka v noci temné
tvé tělo, křivky tak moc jemné
svádí a tonou v nočním šeru.
Doufám, že už se nikdy neproberu
z omamné vůně šafránu.
Možná pak zjistím po ránu
že byl to jen krátký sen.
Mohu pak doufat s další nocí
že se mi vrátíš.
Já bez pomoci
pak modlím se ke svému Bohu.
Prosím a toužím se setkat znovu
s ženou co voní mi.
Voní mi skořicí i šafránem...