Zakázané ovoce
V dalších šatech
se ukazuješ divoce
jsi zakázané ovoce
útocíš na mé emoce
Já už.. chci tě!
A to hluboce..
Tak půjč si košili
na zakrytí
já už..
nemám tolik síly
odolat té radosti
tvého bytí
v mé blízkosti...
Přečteno 92x
Tipy 5
Poslední tipující: Bufik, cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)