Přivři svá víčka a začni snít
o tom, že spolu jsme sami,
že spolu můžeme v klidu být
a tiše spřádat své plány.
Přivři svá víčka a nech se nést
představou plnou emocí
jak plané růže začneme kvést
těla se uzdraví z nemoci.
Přivři svá víčka a dotkni se mých
cítíš to teplo a napětí
zrcadlíš touhy i v očích mých
a pak mě políbíš vzápětí.
Přivřelas víčka, už naposled
dech se jen vytratil v prázdnu
v očích ti vzplanula divná šeď
a já jen do kolen padnu.
Přivřu svá víčka, zas budeš má
představám meze se nekladou
za víčky skrývá se bohužel tma
pro mě jsi obláčkem nad hlavou.