V kapradí a dlouhé trávě

V kapradí a dlouhé trávě

Tam v letní přírodě,
v kapradí a dlouhé trávě,
jsi schovaná za stromem.
Tvůj roztomilý hlásek,
zaslechnu skoro neslyšně,
sděluje mi rozkošně:
„Honem!“

Vydávám se vstříc tobě.
Odemknu si tě klíčem,
klidně ukradnu tvůj svět.
Slepě okouzlen chtíčem,
začínám na tvé přítomnosti ujíždět.
A je to jízda bez konce.
Jen jsem to chtěl povědět...
Autor CyberDragon, 27.06.2024
Přečteno 77x
Tipy 7
Poslední tipující: jort1, martinaV, mkinka, Bufik, J's .., Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí