Haloooo

Haloooo

V líbání Tvém, krásným pak jsem.
Z jednoho polibku, naplněn úžasem.
V myšlence s Tvým hlasem:
"Halooo"
Něco tak překrásné, ač už jsem nevěřil,
ano to se stalo.
Přišla si do života já city ti své svěřil.
Jemně držíš v dlaních mé srdce.
Vždy, že někde jsi, jsem věřil.
Teď tady,
chutnající mi jako sladké ovoce.
V sobě všechny láskyplné prisady.
O Tobě jsem si dívko mi tak vzácná snil.
Pro Tebe nesu v nejkrásnějším květu
každou svou Ti tak ke kávě vonící větu.
Mám Tě moc rád
a navždy Ti budu v řádcích svých lásku psát.
Autor zde.neck, 27.06.2024
Přečteno 72x
Tipy 3
Poslední tipující: cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tvé navždy mne naplňuje radostí...krásně píšeš.

27.06.2024 11:58:25 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí