Ztratila bych se, kdybys zavolal
Číhala za tvými dveřmi
stékala ze stromů dolů
jako by znala cestu
tvé ruce položené napříč
Neznali se, ale kdo by soudil
ráno podlévající práh kroky
Zaklínala a rozpínavé listí
obrůstalo kolem oken
Roznášela zimu každému
kdo se zeptal
Zabloudili jsme, sněžná sova
dosedá na ramena
jaro vypouští semena jako slzy
neotáčíme se
křehké krky vykloubené loučením
Nechodila jsem marně s kvítím
netrhal jsi je marně z mých vlasů
cesta vedla přes pole
kam jsi nevkročil
Přečteno 126x
Tipy 21
Poslední tipující: IronDodo, RadekČ, Fialový metal, jort1, cappuccinogirl, Emani, Ondra, Anfádis, J's .., mkinka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (3)