Tichý prostor
Upravil jsem si rameno
jako přistávací plošku na tvou tvář
když jsi se potřebovala vyplakat
schoulená do klubíčka
beru to vážně
nebudu si s tebou hrát
snad to nepopletu
až tě rozpletu
Trochu se stydím za to
jak vděčně se na mě díváš
zodpovědností se mi v mozku
chvějí projekční vlákna
šeptám ti jakési odstavce
které po chvíli odstavíme
abychom získali náš
s nikým jiným nenapodobitelný
tichý prostor
Přečteno 91x
Tipy 7
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, cappuccinogirl, Paulín, MatyhoZmaty, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)