Pohřešovaná kráska

Pohřešovaná kráska

V domažlické Havaně,
do očí dívám se Ivaně.
Jsou světlé jako nebe,
kde ta krása v ní se bere?

Nádherné modré šaty, široký úsměv,
dát se s ní do řeči, byl pro mě úspěch.
Krásnější než ona, je už snad jen polární záře,
škoda, že nikdy více neuvidím jí do tváře.

Odešla totiž do temnoty ulic,
hledal jsem ji, ale kde nic tu nic.
Zůstává mi jen vzpomínka,
jak krásná je to blondýnka.
Autor kovi, 27.06.2024
Přečteno 116x
Tipy 3
Poslední tipující: Marťas9, Bufik, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel