tolik skvělých momentů, že jsem se přistihla... že zapomínám u čtení Tvých dýchat :)
30.06.2024 17:45:49 | narra peregrini
tak to abych začal psát nějaké krátké textovky...
ale jinak je hezké u čtení chvíli nedýchat to bych také rád zažil
ale teď si vzpomínám jak na koupališti jsem pod vodou plaval bazény
v domnění že se slečna na slunci skrz časopis dívá na prázdninového plavce...
nejdřív tak 25m a natrénoval jsem to až na 50m pod vodou bez dýchání
a když jsem se pak vynořil pod startéry skokanů do vody stál tam plavčík*
30.06.2024 23:39:13 | J's ..
také jsem si vzpomněla na letní koupaliště, kde jsme závodili, kdo vydrží dýl pod vodou :) ... u takovýchto textů ráda několik nádechů a výdechů obětuji!
01.07.2024 07:53:55 | narra peregrini
... a já jsem si říkal že to jsou labutě
schovají se pod hladinou a co tam čtou
a ony se vynořily a čekaly ale to už jsem jen děkoval
a plul souhvězdím*
01.07.2024 09:16:54 | J's ..