Lest pro dotek

Lest pro dotek

Trápím se i Tebe trápím,
hloupě se lísám v zatmění,
já vím že Tě více ztrácím,
když hlava něco nezmění.

Ta hlava, tak lehce oblouzněna,
nemá síly, vůle dosti,
pak nepřichází žádná změna,
hlouposti dělám do sytosti.

Dáváš mi spásné přátelství,
ale já toužím po Tvém objetí,
mé já Tě zase obelstí,
jak jiný být nemám ponětí.
Autor NoWord, 29.06.2024
Přečteno 79x
Tipy 3
Poslední tipující: zase já
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí