Za dozoru hvězd

Za dozoru hvězd

Za soumraku dne
za dozoru hvězd a měsíce,
opouštím tiché ulice,
vstříc krásné procházce.
Uchvátí mě květiny na louce,
jsou jako obrazce,
obrazce na tvých šatech.
Právě odbila dvanáctá hodina
a mě voní každá květina.
Proč je nedostanu z hlavy?

Unaven touhou a obavy,
lehnu si do mokré trávy
s výhledem na stromy.
Kmeny jsou holé,
tak jako ty svlékáš šaty.
Polibky posíláš mi,
vybouchnou na tváři jako granáty.
Tvými něžnými dotyky,
nechám se explodovat.
Autor CyberDragon, 30.06.2024
Přečteno 78x
Tipy 3
Poslední tipující: martinaV, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Moc líbí... některé pasáže jsou opravdu silně nápaditý, oceňuji:-)*

30.06.2024 11:57:32 | cappuccinogirl

líbí

Děkuji za všechny pěkné komentáře, poslal bych Vám za ně fidorku :) O:)

30.06.2024 12:36:34 | CyberDragon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí