podvečerní

podvečerní

 

Za svitu Měsíce
polibek na líce
dalas mi
lásko má veliká.
Ve ztichlém úžasu
líbám tě do vlasů,
až srdce se zajíká.
 
Uprostřed slunečnic
v milostném objetí
navlékám kapičky rosy.
Zlacené červánky
strakaté beránky
dávám ti na podnosy.
 
Že jsi má jediná
ruku mou do klína
propouštíš tiše.
Ani keř šípkový
nikomu nepoví,
co kronikář vánek  píše.
Autor Pacik, 30.06.2024
Přečteno 94x
Tipy 16
Poslední tipující: Kubíno, Marťas9, cappuccinogirl, Svensen, Fialový metal, kudlankaW, narra peregrini, mkinka, Kan, Vivien, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Moc hezká...

30.06.2024 22:11:08 | Marťas9

líbí

Krásná báseňka:-)*

30.06.2024 21:42:39 | cappuccinogirl

líbí

Krásné vyznání - obsahem i formou. Ráda dávám ST a zdravím z Prahy.

30.06.2024 18:48:17 | danaska

líbí

Děkuji, zdravím z podorlických hor...

30.06.2024 19:02:04 | Pacik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí