Tanec lásky

Tanec lásky

Anotace: ...

Vítr tichým hlasem skrze listí stromů šeptá,

jako něžný dotek lásky se vzduchem prolíná

Stromy korunami se klanějí,

vítr je v náruči spojuje

 

Tak i srdce v lásce se houpají,

jako vlny oceánu se v touze zvedají

Jako dvě duše se setkávají,

na svobodě se volně pohybují

 

Jako ptáci se do vzduchu vznášejí,

bez starostí k nebi létají

Kde svůj tanec lásky si zatančí,

jako jedno tělo a duše navzájem splynou

 

Na nebesích sluneční světlo září,

jejich láska jako květiny na louce rozkvétají

Jako věčná píseň, která nezná tóny,

jen jejich spojení plné lásky

 

Na obloze se hvězdy jako diamanty třpytí,

temnou noc nám osvětlují

Vlákna osudů se v nich splétají,

naše cesty se nakonec zkříží

Autor Misha, 30.06.2024
Přečteno 103x
Tipy 4
Poslední tipující: cappuccinogirl, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Moc se mi líbí závěr, Mišulko...vlákna osudů a nikdo neví, jak, s kým a na jak dlouho se zkříží... krása:-)*

30.06.2024 21:46:41 | cappuccinogirl

líbí

je to tak, jak jsi napsala a souhlasím s tebou, nikdo z nás neví, jaký má osud a kdo nám ty cesty zkříží:-)

01.07.2024 20:03:33 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí