Včerejší
Včerejší
Z počátku jsem měl pozitivní náladu
a spoustu cigaret.
Vypadalo to na čtení
plné "Paprsků slunce".
Vše je naopak, jinak.
Šedé a tíživé.
Jako nebe, když má pršet.
A když se setmí,
v duchu si s Tebou povídám.
Příjemné chvíle pro oba.
Bez trapné tísně tupého mlčení.
Je snadné se vyjádřit.
A když svítá,
bezmocně toužíš
vzpomenout si
včerejší sny.
Zda vůbec byly...
A děsivě prázdná a tichá!
Je tahle láhev od vína.
Přečteno 105x
Tipy 10
Poslední tipující: Veru, cappuccinogirl, jort1, Psavec, Vivien, mkinka
Komentáře (7)
Komentujících (5)